Vanliga frågor & svar

Du kan boka din resa på flera olika sätt. Det enklaste sättet är att boka genom www.traveleye.se. Du följer bara bokningsstegen, betalar och sedan är din bokning klar. Du kan även ringa Traveleye på 0370-12000 så får du personlig service till samma pris som om du hade bokat på webben. Över telefon kan du även boka andra produkter.

Hos Traveleye.se kan du förutom hotell och transfer även boka en mängd andra upplevelser. Du bokar det enkelt genom att ringa 0370-12000. Exempel på vad du kan boka är: Musikalbiljetter, sightseeing, evenemang, fotbollsbiljetter och andra sportevenemang.  Du kan även boka dina flygbiljetter, kryssning, vissa charterresor och specialarrangemang som grupp och konferens hos oss. Maila eller ring. boka@traveleye.se eller 0370-12000

Normalt sett får du inga pengar tillbaka vid avbokning av din bokning, men det finns givetvis undantag. Har du bokat ett sk. superdeal på hotellet så får du aldrig pengar tillbaka förutom om du har tecknat ett avbeställningsskydd och uppfyller ERVs villkor för avbeställning. Kontakta alltid oss om du behöver boka av din bokning på boka@traveleye.se eller 0370-12000

Kontakta alltid traveleye på boka@traveleye.se eller ring 0370-12000 om du vill förändra eller boka om din resa.

Traveleye erbjuder först och främst hotell på fler än 10000 destinationer till marknadens bästa priser. Till ditt boende kan du även boka transfer och avbeställningsskydd online. Hos Traveleye värdesätter vi den personliga servicen och i vårt utbud ingår många av de ledande leverantörerna så att vi ska kunna hjälpa dig med din upplevelse på bästa sätt.

Följande produkter ingår i Traveleyes sortiment (OBS! Ett urval)

  • Royal Caribbean (kryssning)
  • MSC Cruises (Kryssning)
  • Norwegian Cruise Line, NCL (Kryssning)
  • Apollo (charter)
  • Sembo (båt och boende)
  • Autoeurope (hyrbil)
  • Ölvemarks (buss)
  • Scandorama (buss)
  • Nickes.com (biljetter till hockey, fotboll och motorsport)
  • Reguljärt flyg 

Traveleye samarbetar med ERV som är ledande när det gäller reseförsäkringar. Om du bokar hotell och tranfer online på traveleye.se så har du alltid möjligheten att boka till en avbeställningsförsäkring i samband med din onlinebokning. Övriga reseförsäkringar bokar du över telefon 0370-120 00. Välkommen med din beställning.

Du kan boka transfer på flertalet av de destinationer som Traveleye har i sitt utbud. I samband med bokning måste du ange (om du anländer med flyg) flygnummer, ankomsttid och datum. Du kan även boka returtransfer på samma sätt som din ankomsttransfer. Om du endast önskar transfer är du välkommen att boka detta på boka@traveleye.se eller ringa 0370-12000

Hos Traveleye kan du boka olika alternativ av transfer. Den billigaste transfern är oftast buss i reguljär trafik. Den är som sagt oftast billigast, men du får då räkna med lite merr väntetider. Du kan annars boka egen taxi, minibuss eller ibland även Limousine.

Ja, det kan tyckas vara en märklig fråga, men in resevärlden är en grupp oftast mer än 9 personer. Om du t.ex. vill boka hotell för mer än 9 personer så ska du vända dig till boka@traveleye.se eller ringa 0370-12000 så hjälper vi dig skyndsamt.

Ibland är gruppbiljetter något dyrare än individuella bokningar. Dock finns det fördelar som uppväger. Gruppbokningar är oftast mer flexibla. Man behöver sällan boka in med namn vid bokningstillfället. Man behöver dessutom sällan betala hela beloppet direkt utan man gör en delbetalning. Gruppbokningar görs på alla bokningar där antalet resenärer överstiger 9 personer oavsett om det är barn eller vuxna.

Med faktura, delbetalning, visa, mastercard eller swish. När du bokar online hos Traveleye.se så får du olika valmöjligheter för din betalning i sista steget. Om du har fått hjälp att boka den över telefon/besök eller via mail så finns det ytterligare betalningslösningar. Har du frågor är du alltid välkommen att ringa 0370-12000 så hjälper vi dig.

När du bokar exempelvis hotell är det viktigt att du tar del av informationen som finns på bokningssidan. På många destinationer tillkommer en turistskatt exempelvis. Den varierar från land till land och från destination till destination. Denna extra avgift/skatt är inget som Traveleye kan rå över då den är obligatorisk för samtliga.

Du kan  läsa Traveleyes villkor här >>

Vi vill gärna att du delar med dig av dina upplevelser och synpunkter. Om Om du inte är nöjd är det viktigt att du redan på plats påtalar eventuella brister så att det går att lösa på plats. Om du är missnöjd med något under resan så kontakta flygbolaget/hotellet/hyrbilsfirman direkt om det. Kontaktuppgifter till flygbolag finner du på respektive flygbolags hemsida. Hotell, evenemangs- charter och hyrbilsfirmor har information om detta på vouchern du fick när du gjorde bokningen. Om inte problemet kan lösas på plats är du välkommen att kontakta oss så snart som möjligt, senast 2 månader efter hemkomst med en så detaljerad beskrivning av händelseförloppet som möjligt. Har du haft utgifter så skicka även de kvitton du har med beskrivning på vad de avser. Observera att reklamationer med ersättningskrav gällande förseningar, inställda flyg, bagage eller annat som skett i förbindelse med flygresan måste skickas direkt till flygbolaget. Traveleye kan inte hantera dessa. Detta gäller även om du har bokat hotell eller hyrbil med någon av våra partners, kontakta dem direkt enligt informationen på din voucher.

Du kan läsa om dina rättigheter här >> 

Anledningen till att koden inte fungerar kan bero på olika saker. Det kan vara så enkelt som att antalet rabattkoder är begränsade och alla har utnyttjats. Det kan även bero på att sista giltighetsdatum har passerat. Självklart kan det även vara av teknisk art så tveka inte att kontakta oss på boka@traveleye.se eller ring 0370-12000 så kan vi titta på det.

Ja, Traveleye har ställt en resegaranti enligt resegarantilagen (2018:1218). Du som resenär kan känna dig trygg! 

Adress:

AW Travel Group AB
Traveleye
Skolgatan 1 A
331 31 Värnamo

Telefon

0370-120 00

E-post

info@traveleye.se

Facebook

traveleyese

Övrigt

Organisationsnummer: 559168-6729

Kontakta oss direkt

Anders Wallin, VD på Traveleye.se Vi besvarar ditt mail inom 48h. Vid mer brådskande ärenden, ring oss.
info@traveleye.se

Vi finns tillgängliga under 7.00-20.00. Lämna ett meddelande med ditt namn och nummer samt vad ärendet gäller om du ringer efter öppningstider.
0370 - 120 00

OBS! Har du problem på plats vid hotellet? På din voucher finns nummer direkt till hotellet. Din voucher hittar du via DIN BOKNING, logga in med din mailadress och bokningsnummer.