För din och miljöns skull

Självklart Klimatkompenserat

Klimatkompensation minskar den globala uppvärmningen.

Våra handlingar orsakar ofta utsläpp av koldioxid och andra växthusgaser, som i sin tur bidrar till den globala uppvärmningen och klimatförändringar. För att motverka detta måste vi alla ta klimatansvar och minska våra utsläpp av växthusgaser. Men att minska sina utsläpp är ofta en process som tar tid och kräver ibland en omställning på samhällsnivå.

Traveleye klimatkompenserar din vistelse oavsett var i världen du bokar

Traveleye har valt att Klimatkompensera för alla boenden som du bokar genom oss. Det är vårt sätt att bidra till hållbarhet och miljö. Vi gör vår Klimatkompensation genom Klimatkompensera.se som drivs av drivs av Tricorona Climate Partner AB som sedan 2006 erbjudit klimatkompensation och klimatrelaterade tjänster till svenska företag, organisationer och myndigheter. 

Vilka projekt 

Alla projekt som Klimatkompensera.se har i sitt utbud är positivt sett till klimatnyttan. Vi tar oss friheten att bedöma vilket eller vilka projekt som vi investerar i för din skull.

Läs mer om Klimatkompensera.se här »

Läs mer om Tricorona här »

Övrig klimatkompensation

Traveleye vill att du som resenär ska få välja själv hur och på vilket sätt du ska nå din destination. Du kanske bilar, åker tåg, cyklar eller flyger iväg. Olika färdsätt påverkar miljön på olika sätt och det är upp till var och en hur man vill göra. Du kan enkelt räkna ut hur du kan kompensera din resa här »