Golf

Golf med Detur

Ingen annan arrangör erbjuder så många olika hotell, golfresor och golfbanor som Detur. År 2000 startade Detur med Turkiet och Tunisien. Just nu har Detur flera avgångar från fler än åtta orter i Sverige samt Köpenhamn och är en av  största charterarrangören i Norden. Deturs långa erfarenhet av både hotellbranschen och golfbanor gör att dom kan skräddarsy det optimala golfpaketet. Detur erbjuder riktigt fina golfresor till riktigt bra priser. 

Golfpaket från 6199kr

Turkiet

I Belek finns Turkiets bästa golfmöjligheter. Med suveräna golfbanor och magnifika hotell erbjuds en upplevelse utöver det vanliga. Golfbanorna i Belek som du bl.a. kan välja mellan är Carya , Gloria med de två 18-hålsbanorna New och Old course, Antalya med sina två 18-hålsbanor Sultan och Pasha course och Kaya med sin skogs- och parkbana. Eller varför inte prova på 27-båls banan Cornelia Golf, som är Nick Faldos bidrag i Belek, National, den första golfbanan som byggdes i Belek 1994, Sueno med sina två 18-hålsbanor Pines och Dunes course, 27-håls banan Titanic som är lätt kuperad men inte alltför svår eller Montgomerie som är ritad av Colin Montgomerie och är en av de förnämsta banorna i Belek? De flesta hotellerna erbjuder transfer mellan hotell och golfbana. 

Kolla in en del av utbudet för Turkiet här 

 

Tunisien

Tunisien erbjuder golf i världsklass med väldigt prisvärda green fees. Här ligger hotellen på bekvämt avstånd från otroligt fina golfbanor i underbara omgivningar och här räcker den svenska kronan långt. Landet har seglat upp i toppen bland resmål för golfare och vi kan verkligen förstå varför. En semester i golfens tecken förlänger mer än bara din drive. 

 

När du spelar golf i Tunisien kan du välja mellan olika resmål och banor.  
Port el Kantaoui i staden Sousse, med sina två mycket spektakulära 18-hålsbanor Sea- och Panorama Course och i Hammamet erbjuds Citrus Golf Club, som med sina två 18-hålsbanor och en 9-hålsbana är en av de största golfanläggningarna i landet. Precis intill Citrus ligger Yasmine Golf Club, som även den håller hög klass. I Monastir hittar du Flamingo Golf Club och Palm Links Golf Club. Flamingo har nyliggen genomgått en renovering, och med sina kuperingar inte är helt lättspelad. Palm Links är lite enklare, utan att för den skull bli tråkig.  

Kolla in en del av utbudet för Tunisien här

Tillbaka